CUSTOMERS FEEDBACK

Block pave driveway and landscaping.“Very pleased with the work carried out. Appreciated the regular discussing regarding the progress and resolutions of any problems encountered.”– Customer in Southampton, 30 October 2013 10/10

Fascias soffit and guttering.“Very pleased with the work carried out, particularly appreciated the regular discussions regarding the progress and possible resolutions of any problems encountered.”– Customer in Southampton, 30 October 2013 10/10

Ground floor extension.“Very pleased with the way the work was carried out. Particularly appreciated the regular discussions regarding the progress and any problems.”– Customer in Southampton, 30 October 2013 10/10

Fitted kitchen.“Very pleased with the way the work has been carried out. Particularly appreciated the regular discussions regarding progress and any problems too.”– Customer in Southampton, 30 October 2013 10/10

1Shower room.“Very pleased with the way the work was carried out, particularly appreciated the regular discussions regarding the progress and problems found.”– Customer in Southampton, 24 October 2013 10/10

CUSTOMERS FEEDBACK

Ground floor extension to rear of property.“Richard, Simon and the team transformed two small, dingy rooms into an amazing kitchen/dining/living space. They listened carefully to what I wanted and the work was carried out efficiently. Their help and advice on everything from lighting to kitchen installation was much appreciated. What a pleasure to find a local builder I could trust. I would be happy to recommend.”– Customer in Fareham, 10 April 2014.

Extension & property refurbishment


This project was carried out by Becheley Building Maintenance in Hedge End, Southampton, Hampshire, as well as a single story extension various other work was carried out, such as, Bathrooms, Kitchen, Driveway, Windows & Doors, Decorating, Flooring and Doors.

ground floor Extension


Here we have a recent extension completed by Becheley Building Maintenance in Titchfield Common Hampshire, finished with a pitched roof with 3 Velux windows to let in lots of natural light, a large RSJ was required as the whole section of the rear wall was removed.